Brf Hildedal Om föreningen Arkivet Styrelsen Området Länkar A-Ö Lokalen

Lokalen

Brf Hildedal har en föreningslokal som är möjlig att hyra för middagar, födelsedagskalas med mera. Under 2022 föreningen inrett lokalen så att den också kan användas som övernattningslägenhet. Det finns en bäddsoffa, samt en extrasäng att tillgå. Priset är för närvarande 200 kronor per dag/natt för boende i föreningen och 500 kronor/dag för övriga boende som är medlemmar i bostadsföreningar i området (Brf Botanikern, Brf Gulmåran, Brf Floristen, Brf Kamomillen och Brf Taklöken). Priset för styrelsemöten är 350 kronor och gäller endast bostadsföreningar som nämnt ovan.

 

I lokalen kan max 30 personer vistas samtidigt. Hyresgästen ansvarar för att det inte förekommer aktiviteter i eller utanför lokalen som stör de kringboende. Vid kl. 22.00 förväntas hyresgästen vara tyst för att inte störa grannar. Hyrsegästen är skyldig att skriftligen anmäla skador till hyrsevärden.

 

Föreninglokalen hyrs endast ut för privata tillställningar och får inte ha offentlig käraktär. För övriga regler se hyrseavtal.

 

Ansvarig för lokalen är Nina Mong. Det är henne ni ska kontakta om ni vill hyra lokalen. Nina nås på 0737-212582 med telefontid vardagar 17.30-20.00.

 

 Hyresavtal boende

 Hyresavtal extern

 

 

 

 

Brf Hildedal | Kamomillvägen 2, 417 19 Göteborg | www.brfhildedal.se